Život rozdáva karty ale hráči sme my
Nábor AFFS: Chceš sa pridať? TU! BERIEM KAŽDÉHO!

Poviedka č.1-recenzia "Lights of fallen" (prvá kapitola)

15. september 2010 at 13:57 | Bloodygirl |  Recenzie-moje poviedky
Do malého mesta menom Sherycoolská záhrada prichádza nové osemnásť ročné dievča. Nikto ju nepozná. Ubytuje sa v priemernom hoteli na konci mesta a snaží sa začať nový život. Stane sa však malá chyba a vstúpi do nebezpečenstva z odhalenia. Serena Katherine Charisty Sherycoolová sa však nezľakne naopak využije svojho dobrodružného ducha. Hra začína...
 

1 person judged this article.

Comments

1 Bloodygirl Bloodygirl | 15. september 2010 at 14:00 | React

Prosím všetkých čo si toto prečítajú nech napíšu čo si o tom myslia...Ďakujem, Autorka

2 neko-chan neko-chan | Web | 17. september 2010 at 16:06 | React

ahoj 'bloodygirl' , toto je tvoja new poviedka? dufam ze hej, lebo to vyzera suprovo =D jj-hod to sem plsko xD budem ti vdacna ^^

3 Bloodygirl Bloodygirl | 17. september 2010 at 16:11 | React

jasne ze hej ale az ked si opravym komp...krsny povedal ze ked nainstalujem nanovo windows tak by to tam malo zostat ulozene :D
[2]:

4 anime-nya anime-nya | 19. september 2010 at 12:32 | React

[3]: kwikwi, prečo tu máš len samé recenzie?? XD I want read your tales!! XD kyyyah ^^

5 Bloodygirl Bloodygirl | 19. september 2010 at 13:45 | React

neko-chan/anime-nya...bohuzial cast jednej poviedky je zaseknutá v mojom kompe z druhej som dneska ráno dopýsala prvú kapitolu,ktorú zverejnim hned ako ma mama pusti na pc lenze je toho dost a aj v tomto momente ju prepisujem do pc
S pozdravom
KwiKwi

6 anime-nya anime-nya | 19. september 2010 at 15:58 | React

[5]: ja ti rozumiem a ďakujem aj tak ^^
S láskyplným objatím Ewiku
:P

7 Saskia Saskia | Email | Web | 23. march 2011 at 20:15 | React

Tak vyzerá to super...Myslím,že to aj bude super... ;-)

8 Bloodygirl Bloodygirl | Email | 27. march 2011 at 10:29 | React

[7]: no lenze chyba mi kusok tej poviedky lebo som ju mala len v kompe  a komp sa mi pokazil takze sli asi dve strany sorry za vyraz do ryti

9 Soso177 Soso177 | 3. august 2011 at 13:32 | React

Vyzerá to dobre, ale štýl s odvíjaním sa rozhodnú. ;-)

New comment

Log in
  Don't you have your own web yet? Create it for free on Blog.cz.
 

Actual articles

Advertisement